EGY BULI MIATT KÓMÁBA ESETT A TINILÁNY! ETTŐL ÓVD A GYERMEKED!

EGY BULI MIATT KÓMÁBA ESETT A TINILÁNY! ETTŐL ÓVD A GYERMEKED!

0

Annyi minden van, amitől ma féltenünk kell a gyermekeinket. A rossz társasággal könnyen járhat együtt a droghasználat, a túl korai, és felelőtlen...

Annyi minden van, amitől ma féltenünk kell a gyermekeinket. A rossz társasággal könnyen járhat együtt a droghasználat, a túl korai, és felelőtlen szexuális élet, illetve a mértéktelen ivás. Nyilván nem megoldás, ha bezárjuk, és eltiltjuk mindentől a fiatalokat, de megér néhány mély, őszinte beszélgetést a dolog.

Ryleigh Ackles mindössze 15 éves, de már olyasmit kellett egy buliban átélnie, ami valószínűleg egy jó időre megtanította a lánynak, hogy miért óvta őt az édesanyja annyira...

A következő megrázó, kórházban készült fotókat a 15 éves lány édesanyja tette közzé a Facebook-on azzal a céllal, hogy figyelmeztesse erre a veszélyre a szülőket.

A lány csupán a legtöbb tinilányhoz hasonasonlóan szeretett volna egy jót bulizni a barátaival, de sajnos rosszul ítélte meg a társaságot. Ugyanis az állítólagos barátai olyannyira leitatták a lány vodkával, hogy végül elájult.

Ha ez még nem lett volna elég felelőtlen, szegény lányt ott is hagyták, a saját hányásában fuldokolva... Kicsit később az egyik lány visszament, és ez volt a szerencse. Küldött egy SMS-t az ájult lány édesanyjának.

Mire a mentők kiértek, a lány már nem lélegzett, hiszen a hányadékából a tüdejébe is került egy kevés... Azonnal kórházba szállították, majd tizennégy órán keresztül feküdt kómában, ezután sikerült csak visszahozni őt.

A szülőknek sokkal több energiát kéne fordítaniuk a gyermekükre, és nem feltétlenül szigor formában. Nagyon fontos a megfelelő szülő-gyermek kapcsolat, amiben mindent meg lehet egymással beszélni, hiszen akkor a gyermek sokkal inkább odafigyel a szülők intelmeire... 

A fiatalok pedig reméljük, hogy nem mind olyanok, mint ennek a lánynak a "barátai"...

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

http://www.mirror.co.uk/news/world-news/mum-posts-harrowing-picture-lifeless-8762595  nyomán

Forrás: tudnodkell.info

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!