ISZO­NYÚ SZÉL­VI­HAR­RAL, ZI­VA­TAR­RAL TÁMAD AZ IDŐ­JÁ­RÁS! 24 ÓRA A HA­LA­DÉK

ISZO­NYÚ SZÉL­VI­HAR­RAL, ZI­VA­TAR­RAL TÁMAD AZ IDŐ­JÁ­RÁS! 24 ÓRA A HA­LA­DÉK

0

ISZO­NYÚ SZÉL­VI­HAR­RAL, ZI­VA­TAR­RAL TÁMAD AZ IDŐ­JÁ­RÁS! 24 ÓRA A HA­LA­DÉK Bár va­sár­nap át­me­ne­ti­leg vissza­tér a kel­le­mes nyári idő,...

ISZO­NYÚ SZÉL­VI­HAR­RAL, ZI­VA­TAR­RAL TÁMAD AZ IDŐ­JÁ­RÁS! 24 ÓRA A HA­LA­DÉK

Bár va­sár­nap át­me­ne­ti­leg vissza­tér a kel­le­mes nyári idő, durva tré­fát űz ve­lünk az au­gusz­tus! Hét­főn drasz­ti­kus for­du­la­tot vesz az idő­já­rás, nem árt fel­ké­szülni… Bár a szombati hidegrekord ellenére úgy tűnt, a hétvégén tartósan visszatér a nyár, a legfrissebb előrejelzések szerint hétfőn megdől minden eddigi jóslat!

Újabb kellemetlen meglepetést tartogat az augusztusi időjárás!

Bár hétfő reggel még kis kisüt a nap, a délelőtti órákban hirtelen

megnövekszik a felhőzet és beborul az ég

Délután már az ország nagy részén számítanunk kell záporra, zivatarra,bármikor leszakadhat az ég. A viharos területeken a szél is feltámad, olykor viharossá fokozódik.

A hőmérséklet ennek ellenére nem esik vissza, a legmelegebb órákbanakár 31 fok is lehet,hőérkezünket azonban alaposan csökkenti a heves légmozgás, ami csak az esti órákra mérséklődik.

Kedden is erőteljes lehet a gomolyfelhő-képződés, de napközben már csak kevés helyen alakulhatnak ki záporok, zivatarok. Helyenként élénk lehet az északnyugati szél.

A maximumok 23 és 29 fok között alakulhatnak.

forrás : ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!