Me­g­újult a Fa­ce­book - neked be­kap­csol­ták már az új funk­ciót?

Me­g­újult a Fa­ce­book - neked be­kap­csol­ták már az új funk­ciót?

0

For­ra­da­lom - vége a szürke hét­köz­na­pok­nak. Hosszú évekig nem történt vele semmi, pedig a felhasználók egyre többen követelték, változást...

For­ra­da­lom - vége a szürke hét­köz­na­pok­nak.

Hosszú évekig nem történt vele semmi, pedig a felhasználók egyre többen követelték, változást szeretnének. Időközben mindenféle átveréseket is arra építettek: megváltoztak a szöveges bejegyzések. Nos, a többség akarata győzött - forradalmi újítással lepte meg karácsonyra a felhasználókat a közösségi oldal.

Néhány hete már meglepték a világot: a harmincöt karakternél rövidebb bejegyzéseket jóval nagyobb betűtípussal jelenítik meg a hírfolyamban.

Most ennél is merészebbet léptek. Szöveges bejegyzéseinket tetszőleges színnel hátterezhetjük.

Az elmúlt napokban már egyre több idővonalon jelentek meg ezek a bejegyzések, a Facebook így valóban egyre színesebbnek tűnhet. 

Hogy hogyan műkködik?

A bejegyzés írása alatt megjelennek színes kis köröcskék. Azokra kattintva kiválaszthatjuk a megfelelőt, sőt, árnyalatot is adhatunk neki. A dolog érdekessége még, hogy egyelőre ez a funkció állítólag még csak az Android-készülékeken működik. De rövidesen érkezhet IOS-re is. - ripost.hu

► KÉRJÜK OSZD MEG MÁSOKKAL IS! KÖSZÖNJÜK! HOZZÁSZÓLNI LENTEBB TUDSZ!

SZÓLJ HOZZÁ


Ha tetszett a cikk, oszd meg másokkal is!